Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gebze Palet Koli Imalaticisi Tavsiyesi
2002 yılında ambalaj sektörüne giriş yapan Monart Ambalaj Oluklu Mukavva Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. kısa sürede gerçekleştirdiği yatırımlar ve üretim kapasitesiyle sektörün dikkat çeken firmaları arasında yer almıştır. Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde 5000 m² kapalı ve 2000 m² açık alanda faaliyet gösteren Monart Ambalaj modern üretim altyapısı ve uzman kadrosu sayesinde müşterilerine kaliteli, ekonomik ve hızlı çözümler sunmaktadır. Özellikle sanayi ve lojistik sektörlerinin ihtiyaç duyduğu dayanıklı koli üretimlerinde öne çıkan Monart Ambalaj bölgesel ve ulusal ölçekte güvenilir bir çözüm ortağı haline gelmiştir. Bu doğrultuda Gebze palet koli imalatçısı arayışında olan işletmeler için Monart Ambalaj profesyonel üretim anlayışıyla önemli bir tercih oluşturmaktadır.

Türkiye’de üretim sektörünün hızlı büyümesiyle birlikte ambalaj çözümlerine duyulan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Monart Ambalaj oluklu mukavva koli ve ofset kutu üretimindeki deneyimiyle farklı sektörlerin taleplerine uygun çözümler geliştirmektedir. Günlük 120.000 adet A box koli ve 100.000 adet kesimli kutu üretim kapasitesine sahip olan Monart Ambalaj kaliteli hizmet anlayışını ileri teknolojiyle birleştirmektedir. Özellikle ağır sanayi, e-ticaret, gıda ve lojistik alanlarında kullanılan dayanıklı koli seçenekleriyle dikkat çeken Monart Ambalaj yüksek taşıma kapasitesine sahip ürünleriyle de fark yaratmaktadır. Dayanıklılık gerektiren sektörlerde tercih edilen İstanbul tripleks koli çözümleri sayesinde ürünlerin güvenli taşınması ve depolanması mümkün hale gelmektedir. Monart Ambalaj’ın geniş ürün yelpazesi arasında flekso baskılı ve baskısız koliler, ofset kutular, e-ticaret kutuları, ayakkabı kutuları, arşiv kolileri, mobilya kolileri, bardak su kolileri ve meyve-sebze kolileri yer almaktadır. Bunun yanı sıra 400 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahip triplex koli üretimiyle ağır sanayi firmalarına da özel çözümler sunulmaktadır. Monart Ambalaj müşteri ihtiyaçlarına göre özel ölçü ve tasarımlarda üretim gerçekleştirerek her sektöre uygun ambalaj alternatifleri geliştirmektedir. Bu özellikleri sayesinde Gebze tripleks koli üreticisi denildiğinde güven veren firmalar arasında gösterilmektedir.

Kaliteli üretim, uygun fiyat ve hızlı hizmet anlayışını benimseyen Monart Ambalaj müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Yüksek kâr hedefinden ziyade sürdürülebilir kalite anlayışına önem veren Monart Ambalaj profesyonel üretim kadrosu ile çözüm odaklı hizmet sunmaya devam etmektedir. Dört ve beş renk flekso baskı makineleri ile üretim süreçlerini kendi tesislerinde gerçekleştiren Monart Ambalaj aynı zamanda yurt dışı pazarında da büyümeyi hedeflemektedir. Dayanıklı ve kaliteli koli ihtiyaçlarında İstanbul gramajlı koli imalatçısı olarak tercih edilen Monart Ambalaj sektördeki güçlü konumunu her geçen gün daha da ileri taşımaktadır. Bilgi için www.monartambalaj.com tıklayın.
Reply

Messages In This Thread
Gebze Palet Koli Imalaticisi Tavsiyesi - by Laplace - 5 hours ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)